Tjäna pengar till laget eller klassen

Såhär går det till:

1. Utse en myndig kontaktperson/föräldrer. Denna person ansvarar för beställning och insamling av beställningslistor samt att betala fakturan när ni är klara med er försäljning. Fyll i formuläret nedan ”Beställ beställningslistor” för att få tryckta beställningslistor hemskickade inom en vecka. Vi rekommenderar en beställningslista per säljare och kanske någon extra att lägga på mammas eller pappas jobb.

2. När ni har fått era beställningslistor är det bara att ut och sälja! När ni är klara och har nått era säljmål så räknar ni ihop hur mycket ni har sålt. Varje säljare behåller ”Del 1” av Beställningslistan men klipper av ”Del 2” och lämnar till kontaktpersonen. En säljperiod brukar vara mellan 2-6 veckor. Kontaktpersonen räknar ihop och skickar iväg beställningen till oss via ”Beställ produkter” nedan.

3. Inom 10 dagar levereras beställningen till den leveransadress som kontaktpersonen angivit. Varje säljare delar med hjälp av ”Del 1” i Beställningslistan ut sina beställningar och tar betalt. Ni behåller er förtjänst och vi skickar en faktura på resten!

Såhär mycket tjänar ni:

En rapsoljeflaska kostar 85 kr ut till kund och tjänar 25 kr/flaska. En presentförpakning kostar 160 kr ut till kund och ni tjänar 60 kr/presentförpackning. Säljer ni dessutom över 200 flaskor/presentförpackningar eller mer tjänar ni 5 kr extra per såld produkt (201 eller mer).

Exempel: Är ni 27 stycken som säljer och alla säljer 8 st presentförpackningar var så tjänar ni 14 040 kr.

Scroll to Top